tirsdag den 31. juli 2012

Mr. iFix

Jeg er en klodsmajor. Det generer mig ikke synderligt, da jeg for længst har opgivet at være elegant. Faktisk er de eneste problemer, jeg har med klodsetheden en hel del blå mærker og så en telefon der jævnligt lider overlast.
Det sker ikke så sjælendt, at skærmen bliver smadre, der opstår en løs forbindelse eller andet går i udu. Heldigvis er jeg gift med Hr. Forstad, som er lidt af en nørd.
Han jo ingeniør og noget over i IT-branchen og går aldrig ned på ledninger, elektronik eller fjernbetjeninger. Selv om jeg i perioder har det lidt anstrengt med alle dipedutterne, har jeg lært at værdsætte hans evner med miniskruetrækker, pandelygte og reservedele købt på nettet. Det betyder nemlig, at Mr iFix selv udskifter mine smadrede skærme, bagsider og lydkabler. Han er fanme så sej ham manden og jeg er så tilfreds med ham.

søndag den 29. juli 2012

Søndagsblues

Vores feire lakker i den grad mod enden, i morgen går det løs igen med hverdag, knap så meget afslapning og gøremål der står i kø. Jeg har søndagsblues, de startede faktisk allerede i går med den der kedelige følelse af, at tiden går hurtigere end den burde. Vi har ellers nået det meste af det vi planlage her i ferien, set det meste familie og mange venner, sovet virkelig mange lure og eller bare være helt symbiotiske med hinanden og græsplænen nede i haven. Vi har til gengæld ikke nået alle de kedelige ting som rengøring af køleskab, gennemgang af forsikringer og vask af trappen, men der er jo også ca. 20 timer til, vi skal på arbejde, så der er jo tid endnu.

I eftermiddag har vi dog planer om noget tur til en legeplads, for lige at få løbet det sidste ferie ud af kroppen og bliver helt klare og friske til hverdagen igen.

Jeg håber at I andre har haft dejlige ferie og at I ikke er ramt helt så meget af sødangsblues, som jeg er.

torsdag den 26. juli 2012

Hjemmelavet lemonade (opskrift)

Nu hvor solen endelig har brændt skyerne væk og temperaturen har sneget sig op på sommer, er lemonade et kænpe hit her i Forstaden.
Jeg har ikke fundet en købeversion her i Forstaden, så vi laver den selv.




Jeg bruger:
1 del sukker
1 del vand
1 del friskpresset citronsaft
Masser af isterninger, frisk mynte og danskvand.

Vand og sukker varmes forsigtigt op til sukkeret er smeltet og køles herefter af. Citronerne presses (kerner og det meste frugtkød sies fra), saften hældes sammen med siruppen, mynterbladene lægges i blandingen sammen med rigelige is. Det serveres i glas med danskvand.

Hvis man er fremme i skoene kan der tilsættes rom, for at opnå en mere voksent og mojitoagtig variant.

Der skal ca. 1 citron pr mand.



- Fra telefonen!

søndag den 22. juli 2012

Teenagere i huset

Min søde svoger* og hans kæreste har passet vores lejlighed, mens vi har været i Prag. De er fra Fyn, og synes Forstaden er en slags København, så de blev vildt glade for at kunne låne vores crip. De har fulgt formaningerne om ikke at ryge indendørs (men så har de smidt skodderne ud fra altanen lige ned foran hoveddøren), puffet alle vores puder i sofaen og stillet beskidt service i opvaskeren. Men egenlig ville jeg være blevet gladere, hvis de lige havde haft åndsnærværelse nok til at tømme den for rent først. Men det er teenager x 2, så alt i alt er vi ret tilfredse med, at der ikke er blevet holdt abefest, smadret noget eller uidentificerbare pletter på sofaen.

Måske jeg også bare skal stoppe piben ind, det er i dag lykkes med at få noget, der minder om en let forstuvning ved at smide skraldespandsstativet ned over min str 41. For herefter at undre mig over hvordan den pludselig smerte er opstået.

*Hr. F's store lillebror

lørdag den 21. juli 2012

En ting er sikkert

En ting er sikkert ude er godt, men hjemme er bedst. Efter 14 dages ferieren ude i sommerlandet og Europa er det en lease at komme hjem igen. Vi har haft det flot, hvis man ser bort fra lidt forkølelse, allergi og det sædvanlige dårlige sommervejr.

Det hele var dog lige ved at ende smådramatisk, da jeg i et anfald af feriedemens fik lagt min pung, pas, briller og telefon fra mig i flyet på vej ud. Det viser sig, at lufthavnsinformationen ikke kan ringe til gaten og høre om flypersonalet har fundet noget i deres kabine. Der skal man først havde fat i et kontor,  hvis tlf. har lukket i weekenden. Ligesom lufthavnes hittegodskontor kun kan kontaktes via e-mail. Heldigvis var Hr. F smart og fik fanget en dame fra flyselskabet, der havde styr på det, så vi kom fra lufthavnen sammen med alle mine ting.

Nu skal vi have boller i karry, for det var det mest antirestaurent-agtige mad, jeg kunne komme på.

Fru Forstad.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...